dijous, 1 de febrer del 2018

Presentació dels equips del Club Bàsquet s'Olivera

El passat diumenge, a pesar de les dificultats climatològiques, van poder portar a terme a Puig d'en Valls la presentació dels equips del CB s'Olivera a la temporada 2017/18. Va ser una jornada fantàstica i volem agrair la presència i suport de molts amics del club i familiars del jugadors. A tots moltes gràcies. 

A continuació reproduïm (en català i castellà) el petit discurs  oficial de presentació que va ser llegit a l'acte.
Primer de tot, agrair a tots els pares i jugadors per compartir aquest matí de diumenge junts.
Com sabeu som el club més jove d'Eivissa amb només dos anys d'història però amb moltes ganes i il·lusió per continuar endavant amb aquest projecte, el Club de Basquet s'Olivera. En aquesta segona temporada del club i gràcies a l'esforç i compromís de tota la família del club hem anat creixent i en aquests moments som quasi 60 boixos i boixes distribuïts en dos categories, dos equips d'iniciació i quatre equips de premini.
El club són tots els pares que han posat la seva confiança en el projecte i en els entrenadors i que volen per als seus fills i filles el millor i fomentar valors de solidaritat i feina en equip. El club són tots els boixos i boixes que amb el seu esforç i treball diari fan possible que l'equip avanci i creixin junts.
Agrair als nostres patrocinadors pel seu compromís amb el club i els equips fent possible que avancem. Gràcies a Maderas Planells, Sokhrates, Cafetería Màgic, Fita Ibicentro y Clínica dental Carlos Torres Prats.
També agrair a la resta de col·laboradors per la seva contribució que tant s'aprecia: Amipa S'Olivera, Eivimotor, Fundación Vilás, Cb Electric, Gestoria Cardona, Vila-Vins, Eivitronic, La Piccola Fiorentina, Can Imprés y Imprenta Manonelles.
Per finalitzar agrair a l'Ajuntament de Sta Eulària i a Toni Marí per la seva col·laboració pintant la pista de basquet de l'escola i per donar-mos diverses hores per a poder entrenar i fer partits al pavelló de Puig d'en Valls.
______________________________________________
Primero de todo, agradecer a todos los padres y jugadores por compartir esta mañana de domingo juntos.
Como sabéis somos el club más joven de Ibiza con apenas dos años de historia pero con muchas ganas e ilusión para seguir adelante con este proyecto, el Club de Basquet S'Olivera. En esta segunda temporada del club y gracias al esfuerzo y compromiso de toda la familia del club hemos ido creciendo y en estos momentos somos casi 60 niños distribuidos en dos categorías, dos equipos de iniciación y cuatro equipos de premini.
El club son todos los padres que han puesto su confianza en el proyecto y en los entrenadores y que quieren para sus hijos lo mejor y fomentar valores de solidaridad y trabajo en equipo. El club son todos los niños y niñas que con su esfuerzo y trabajo diario hacen posible que el equipo avance y crezcan juntos.
Agradecer a nuestros patrocinadores por su compromiso con el club y los equipos haciendo posible que avancemos. Gracias a Maderas Planells, Sokhrates, Cafetería Màgic, Fita Ibicentro y Clínica dental Carlos Torres Prats.
También agradecer al resto de colaboradores por su contribución que tanto se aprecia: Amipa S'Olivera, Eivimotor, Fundación Vilás, Cb Electric, Gestoria Cardona, Vila-Vins, Eivitronic, La Piccola Fiorentina, Can Imprés y Imprenta Manonelles.
Y por último agradecer al Ayuntamiento de Sta Eulària y a Toni Marí por su colaboración pintándonos la pista de basquet del colegio y por cedernos diversas horas para poder entrenar y realizar partidos en el pabellón de Puig d'en Valls.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada